LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Over Finteam

Wij nodigen u uit om nader kennis te maken met onze onderneming om uw kredietmakelaar beter te leren kennen. Finteam is al jaren actief in de financiële sector en mag zich terecht expert noemen in zijn domein.

Uw Tevredenheid

Finteam wil altijd voor u de correcte, meest volledige en meest persoonlijke oplossing uitwerken voor al uw kredietwensen. Wij gaan voor uw tevredenheid en voldoening!

Integriteit

Wij staan voor een eerlijke, transparante en respectvolle behandeling in al onze activiteiten, zowel met onze klanten als voor onze interne en externe medewerkers.

Professionele Expertise

Finteam staat voor een professionele aanpak en staat bekend voor zijn professionalisme zowel bij haar klanten als bij de bankpartners. De medewerkers worden op zeer regelmatige basis bijgeschoold zodat u altijd kan rekenen op de meest veelzijdige en correcte aanpak.

Het ontstaan van Finteam gaat terug tot in begin 1991 toen onze oprichter Luc Louwagie het avontuur startte als verzekeringsmakelaar. Tijdens deze beginjaren heeft hij de financiële noden van zijn klanten leren kennen en heeft hij zich verdiept in het uitwerken van financiële oplossingen. In 2001 heeft hij zich volledig toegelegd op de financiële dienstverlening als onafhankelijk kredietmakelaar met het merk ‘Hypotheekservice’. De optimale oplossing uitwerken voor de wensen van zijn klanten heeft daarbij altijd centraal gestaan. Deze principes en idealen werden verder doorgegeven aan Finteam, waarbij een team van experten zich over u bekommert en u volledig begeleidt met raad en daad doorheen uw kredietaanvraag.

Elke klant is uniek en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden wij oplossingen op maat, volledig aangepast aan uw wensen en noden. Bij ons staat u centraal!

Persoonlijke Aanpak

Elke klant is uniek en verdient een persoonlijke benadering, dat begrijpen wij als geen ander. Wij streven naar uw tevredenheid door op maat gemaakt oplossingen, volledig aangepast aan uw persoonlijke situatie.

Beschikbaarheid

Wij staan volledig te uwer beschikking gedurende het volledige traject, u kan ons altijd bereiken via de telefoon, email of in één van onze kantoren.

Ervaren Team

Alle medewerkers van Finteam hebben een jarenlange ervaring in de financiële sector. Zo kunnen wij u altijd de meest passende en professionele oplossing aanbieden.

Uw lening op maat

Wij zoeken voor u het best passende krediet, aangepast aan uw wensen en persoonlijke situatie.

Uw vrijblijvende online kredietaanvraag in enkele klikken

Vul het contactformulier hieronder in en één van onze experten zal u zo spoedig mogelijk contacteren om samen met u een voorstel uit te werken dat het beste aansluit op uw wensen en uw persoonlijke situatie.

  Naam – Voornaam
  E-Mail
  Uw Telefoonnummer
  Uw Woonplaats

  Steeds tot uw dienst

  Wij staan voor kwalitatieve dienstverlening. Wij zijn altijd te uwer beschikking voor elke vraag.

  Online kredietaanvraag

  Neem contact op met ons

  0800 38 299

  Praat met een kredietexpert