LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Vraag uw persoonlijke lening aan

In het leven hebben we soms dringend geld nodig om onvoorziene kosten te dekken. Soms hebben we ook voorziene uitgaven en plannen, denk bijvoorbeeld aan een reis of een huwelijk. Of misschien heeft u beslist om uzelf die nieuwe televisie te gunnen.

De persoonlijke lening op afbetaling is daarbij het meest geschikte middel, dat u kan helpen met een dringende geldbehoefte.

Dankzij een rijke ervaring van meer dan 20 jaar is Finteam expert in alle soorten van leningen. Ons team van geschoolde professionals zal samen met u op zoek gaan naar de beste oplossing, de beste voorwaarden bij onze kredietpartners en kan uw aanvraag met spoed behandelen.

U hoeft enkel nog uw dromen te realiseren!

Uw voordelen bij een persoonlijke lening via Finteam:

  • Een ervaren team van kredietexperten;
  • Een zeer uitgebreid aanbod van kredietpartners;
  • Wij zoeken voor u de beste voorwaarden;
  • Persoonlijke begeleiding tijdens het volledige traject en zelfs nadien
  • Ons doel is uw tevredenheid

Uw lening op maat

Wij zoeken voor u het best passende krediet, aangepast aan uw wensen en persoonlijke situatie.

Maak een Online Simulatie

Kies Uw Project

Gewenst
Bedrag

-
+
Ander Bedrag Gewenst? - Klik hier
X

Geef uw geleende waarde op

VOLGENDE/svg>

    *JKP : Jaarlijks Kosten Percentage, onder voorbehoud van aanvaarding van de kredietgever en wederzijds akkoord. Het JKP van 7,49% is geldig vanaf 7.501€ en indien de lasten/inkomsten verhouding maximaal 30% bedraagt (lasten = huur of woonkrediet met een minimum van €300 + de som van de kredietlasten van de lopende leningen). Indien u niet aan deze voorwaarde voldoet zal het toegepaste JKP in dat geval maximaal 9,45% bedragen)