LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Vraag uw krediethergroepering aan

Als u meerdere leningen en/of kredietkaarten heeft en de maandelijkse lasten worden hoog kan u de mogelijkheid overwegen om alle afbetalingen te bundelen met een krediethergroepering.

Leningen hergroeperen (of samenvoegen) betekent dat u verschillende leningen kan samenvoegen tot één nieuwe lening waardoor uw maandlasten aanzienlijk zullen dalen. Met dat nieuwe krediet betaalt u de andere lopende leningen terug. Wij streven er ook naar om u een lagere rentevoet te kunnen voorstellen dan diegene die u nu betaalt voor de leningen.

Waarom zou u uw leningen en/of kredietkaarten hergroeperen ?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen beslissen om te kiezen voor het hergroeperen van leningen.

 • Als de rentevoet van aparte leningen of kredietopeningen hoog zijn en kunnen gehergroepeerd worden in één nieuwe lening aan een goedkopere rente;
 • Als de som van alle maandelijkse aflossingen te hoog wordt en er een groot verschil kan worden gemaakt door het hergroeperen van (een aantal) leningen;
 • Door uw leningen te laten samenvoegen, betaalt u minder per maand. Wij spreiden de lening over een langere periode. Let wel: ondanks een lagere maandtermijn kan het totaal terug te betalen bedrag hoger zijn, maar het aflossingsbedrag dat je maandelijks moet betalen wordt een stuk lager.

Dankzij haar rijke ervaring werkt Finteam samen met tal van kredietmaatschappijen en kan u op heel korte termijn een voorstel doen aan de meest competitieve voorwaarden. Wij begeleiden u tijdens het hele traject en nemen de hele administratieve molen van u over!

Uw voordelen bij een krediethergroepering via Finteam:

 • Een ervaren team van kredietexperten;
 • Een zeer uitgebreid aanbod van kredietpartners;
 • Wij zoeken voor u de beste voorwaarden;
 • Persoonlijke begeleiding tijdens het volledige traject en zelfs nadien;
 • Wij streven ernaar om u een lagere rentevoet aan te bieden dan diegene die u nu betaalt voor uw lopende leningen;
 • Ons doel is uw tevredenheid

Uw lening op maat

Wij zoeken voor u het best passende krediet, aangepast aan uw wensen en persoonlijke situatie.

Maak een Online Simulatie

Kies Uw Project

Gewenst
Bedrag

-
+
Ander Bedrag Gewenst? - Klik hier
X

Geef uw geleende waarde op

VOLGENDE/svg>

  *JKP : Jaarlijks Kosten Percentage, onder voorbehoud van aanvaarding van de kredietgever en wederzijds akkoord. Het JKP van 7,49% is geldig vanaf 7.501€ en indien de lasten/inkomsten verhouding maximaal 30% bedraagt (lasten = huur of woonkrediet met een minimum van €300 + de som van de kredietlasten van de lopende leningen). Indien u niet aan deze voorwaarde voldoet zal het toegepaste JKP in dat geval maximaal 9,45% bedragen)